Венета Райкова със запорирани сметки и жилище

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Венета Райкова със запорирани сметки и жилище

Facebook / Венета Райкова

Венета Райкова е в тежко, финансово положение. Съдът е запорирал сметките и е наложил възбрана върху семейното жилище на водещата, където тя живее със съпруга си и детето. Това става, след като водещият на новинарската емисия по бТВ Юксел Кадриев я осъди на втора инстанция, пише blife.

За личната си драма разказва самата Венета Райкова на профила си във Фейсбук.

“Абсурдната държава, в която живеем. Приятели, днес получих Покана за доброволно изпълнение, с която ме уведомяват, че е наложен запор върху банковите ми сметки и е наложена възбрана върху единствения апартамент, в който живеем със семейството ми. Това е вследствие на спечелено дело срещу мен от Юксел Кадриев – водещ на новините на bTV, на втора инстанция. Първа инстанция ме оправда. Предстои да обжалваме пред трета.

Делото е заради това, че в “Горещо” преди пет години ми гостува бившата жена на Юксел и разказа за проблемите си с него. Недоволен от чутото, Юксел заведе дело не срещу нея, не срещу продуцента на предаването и не срещу Нова телевизия, излъчила предаването, а срещу мен.

Това, което сега ме шокира е как за един месец съдия Нели Куцкова взе коренно противоположно решение на това на първа инстанция, без събрани нови доказателства. Нормално ли е преценката на един съдия да бъде коренно различна от другия съдия с едни и същи доказателства, при положение, че законът е един и същ?!

Дали с това решение на съда не се ограничава свободата на словото в българските медии?? И какво ще последва оттук нататък за другите водещи, които просто ще задават въпроси на гостите си??

Интересно ми е също да видя дали сега гилдията, която винаги дава вид на обединена, ще ме подкрепи или ще ме оставят сама да се боря срещу медийния гигант?

До момента никой не застава зад гърба ми – нито Нова телевизия, нито продуцентите на “Горещо”, оставена съм сама жена на вълците! Ще стана ли жертва на войната между телевизиите?! И ще платя ли всичко сама от семейния си бюджет, както досега?!”, написа Райкова.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар