Мутафчийски

Венци Гробището: Загиналото момче е имало COVID-19, ток не може да убие толкова бързо…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Аутопсията на загиналото момче показва, че то е било болно от корона-вирус, и именно това го у убило. Това съобщи току що на извънредна пресконференция на Щаба, председателят ген.л-т.проф. Венцислав Мутафчийски.

 

“Пращаме втора проба в немска лаборатория, за да не бъдем упреквани, че си измисляме причини в подкрепа на правителството. Вирусът категорично е причина за смъртта”, каза генералът.

“Електричество не може да убие човек толкова бързо. Има случаи на оцелели след мълнии, които са милиони волтове. А това тук са някакви си 220 волта, и то намалени от камъка, снега, обувките. Токът само “леко го е разтърсил”, нищо особено…“, добави той.

“Но организмът му е бил много слаб, заради вируса очевидно. Отслабнала е и имунната система. Не се е лекувал както трябва, и не е ваксиниран. Висял е “на косъм”, можел е да го убие и по-силен вятър, който да го простуди. Това че е токът, е случайност, но със сигурност, не токът е основната причина. Аз лично, здрав и ваксиниран, преборил вируса, не бих дори усетил “бодването”, сигурен е Мутафчийски.

В момента в социалните мрежи усилено се обсъжда състоянието на всякакви кабели и проводници в цяла София, която прилича буквално на “електрически стол”. Стълбове, осветления, светофари – всичко е пълна скръб, и при мокра обстановка, е опасно. Многобройни сигнали са подавани, но общината нехае.

Гневът на народа има риск да свали Фандъкова, а с нея и олигархичната власт като цяло…

източник: 4udoslav

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Венци Гробището: Загиналото момче е имало COVID-19, ток не може да убие толкова бързо…

Вашият коментар