Венци Мутафчийски: Сульо и пульо става президент, значи мога и аз!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Началникът на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски в момента е зает с върлуващата пандемия, но все пак му остава време да мисли и за политика.

 

Мутафчийски иска да е президент

Директорът на ВМА има намерение да се пробва за президент на Република Бългатия, съобщава Dailystandart.com.

Коремният хирург е убеден, че има всички шансове да стане държавен глава най-вече заради мнението си за настоящия президент на страната. Щом Румен Радев е станал президент, значи всеки може. Така излиза от изказването на Мутафчийски.

„Ще се кандидатирам за президент. И без това се вижда, че преди мен сульо и пульо станаха президенти. Народът ме обича, няма да го разочаровам.“ – е казал ген. Мутафчийски пред свои приближени.

Очевидно лекарят с професорска титла няма особено добро мнение не само за Румен Радев, но и за всички негови предшественици. В това число са Росен Плевнелиев, Георги Първанов, Петър Стоянов и покойния вече Жельо Желев. Всички те бяха избрани от българския народ, но ген. Мутафчийски явно е сигурен, че ще бъде по-добър президент от тях.

По всяка вероятност Мутафчийски ще участва на президентските избори като подкрепен от ГЕРБ, тъй като е много близък с Бойко Борисов, а и е негов не само приятел, но и лекар.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар