Верижна катастрофа с над 20 автомобила в Букурещ

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Верижна катастрофа с участието на над 20 автомобила е станала тази сутрин в Букурещ. Поради материалните щети по част от автомобилите, собствениците им са били принудени да ги оставят на пътното платно, съобщава телевизия Диджи 24.

Верижната катастрофа е станала на мост, покрит с лед заради пръскачки за напояване, намиращи се около пътя, разказаха шофьори, участвали в инцидента. Колите са се пързаляли като шейни. Едва след верижната катастрофа служители на компания „Пътища и мостове“ разпръснаха сол по заледеното шосе, посочва телевизията, допълва БТА.

„Катастрофа беше пълен хаос“, каза един от шофьорите и обясни, че е опитал да спре, но не това е било невъзможно. „Влязох в мантинелата, за да не вляза в хората отпред“, каза друг шофьор.

Някои от участниците в инцидента успяха да напуснат местопроизшествието с автомобилите си, но други имаха толкова много щети, че ги оставиха на пътя. Наложи се полицаи и пожарникари да ги избутват от мястото, за да освободят движението.

За щастие, при верижната катастрофа няма пострадали хора. Трафикът бе блокиран в продължение на три часа, посочва телевизионният канал.

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар