Верноподаници на Борисов защитават с пяна на уста опорките му

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Двама от най-верните подчинени на Борисов – Тома Биков и Маноил Манев в две телевизии защитаваха тази сутрин разпалено и с пяна на устата опорките на ГЕРБ и техния вожд за подслушванията и смяната на ръководства на службите.

Вижте какво каза Биков пред Нова телевизия:

„Аз съм сигурен, че до изборите нищо няма да се разкрие, а след изборите никой няма да си спомня за този скандал.

Редът, по който се случва подслушването със СРС-та, е много тежък. Първо трябва да има доказателства, че се води разследване. Че човекът, който бива подслушван, е заподозрян в тежко престъпление“, съобщи бившият депутат от ГЕРБ.

Бойко Рашков и Стефан Янев трябва да излязат с доказателства за твърденията си срещу службите за подслушванията. Защото другите Хаджигенов и Атанасов са конспиративни типажи… „гласовете ви чуваме“ е малко положението там.“

По повод уволнението на шефа на ДАНС той заяви, че единственият мотив, който е чул е за „уронване на престижа“.

„Настоящото правителство е предизборен щаб на президента“, завърши Тома Биков.

Маноил Манев от ГЕРБ реши да опровергае обвиненията за подслушванията в студиото на БНТ:

.

„Службите се използват от политици за създаване недоверие, интриги и печелене не ефирно време, но през последните 20 години бяха изградени законови и други контролни системи, за да не се използват службите в такъв порядък. На някои политици като им свършат идеите, казват – „нас ни послушват.

Службите послушват само със законоуредените правила. Пуска се искане към българския съд да разреши такова мероприятие да бъде приложено за даден проект за конкретен срок и ако материалите нямат отношение към разследването, се унищожават. За да натисне копчето операторът, трябва да има всички документи“.

Frognews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар