Весела Лечева: Нинова пак разиграва цирк! – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Весела Лечева: Нинова пак разиграва цирк!

стоп кадър, БНТ

Подадената оставка от Корнелия Нинова е половинчата и отново се разиграва някакъв цирк. Доказателство за това е нейното намерение да остане до началото на януари. След като казва, че е човек на Устава, нека да прочете чл. 17, според който при предсрочно подаване на оставка, трябва да бъде избран временно изпълняващ длъжността председател“. Това заяви пред БНР Весела Лечева, член на Националния съвет на БСП.

Според нея избраната дата за свикване на Националния съвет на партията – 20 ноември, събота – денят преди втория тур на президентските избори, „не говори добре за председател, който управлява партия, която иска иска нейният кандидат да спечели“:

Отново Нинова излъга. Вътрешната опозиция в БСП сме свикнали за всичко да сме виновни, но да обвиниш служебното правителство и Инициативния комитет – човек с голямо въображение може да допусне такова нещо. Търси се проблемът там, където не е“.

По думите на Лечева в БСП се е стигнало до изчегъртване на хора със смелостта да изразят различно мнение и това се е отразило на резултата на партията на изборите на 14 ноември.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар