Вече е ясно къде хората нямат за какво и кой да гласуват! Варна е градът!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Интриги, задкулисни договорки, всеки подкрепя всеки, това се случва във Варна в момента, а кметът накрая пак ще се казва Иван Портних и ще е от Герб, това обясняват социолози и политолози, които подчертават, че във Варна на последните избори за европарламент активността беше най – ниска в цялата страна.
Според тях в момента ще е още по зле, защото според социологическите проучвания хората няма да отидат да гласуват, защото няма за кой. Портних е ясен победител още на първи тур, защото срещу него няма опонент всички направиха така, че Герб реално да спечелят още преди изборите като от БСП дори номинираха известният с прякора си “Сапуна” местен вечен кандидат за кмет Костадин Костадинов, за когото се знае, че с която и партия да се яви на избори няма как да спечели, но в момента на всички им прави впечатление, че дори и от Герб го подкрепят да бъде “опозицията” на Портних, като ликът му грее на билбордове собственост на Красен Кралев и варненци са наясно с това.
Не ни дадоха избор и няма да гласуваме, това е положението, ще ходим на 27.10 за гъби, за риба на разходки, но не и пред урните БСП нямат кандидат Клисарова няма никакви шансове, а и самата организация на БСП не работи за нея, а за избора на другият местен играч и приятел на Иван Портних и Красен Кралев, Борислав Гуцанов. По интересното е обаче, че в следващите 4 години във Варна ще се разпределят над 1 милиард лева, а това определено означава много обществени поръчки и комисионни.
ДПС засега не показват ясно подкрепата си за Портних, но на всички е ясно, че тях за пореден път ги интересува само участието в местният парламент, където от години имат най – голямо влияние. Така всички се разбраха и пуснаха мюрето Костадинов за пореден път да си мисли, че може да стане кмет на Варна дадоха му няколко билборда и обещания за това, че ще е в местният общински съвет и нещата вече са ясни, ниската избирателна активност, липсата на избор и най – вече сигурната победа на Герб още отсега не предполагат пренарчетаване на позициите на силните във Варна дори и след местните избори след една седмица.
А най – големият губещ от всичко това определено отново ще е Костадин Костадинов, който се явява за пореден пети път на избори за кмет, като на всички тях е подкрепян от различни партии, но никога не е взел повече от 5000 гласа, защото варненци не вярват нито на него, нито на хората зад него, които и сега са ясни, че се интересуват само от далаверата и парите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар