Промяна

Вече има нов стандарт за истината! Всеки, който дръзне да покаже истината с факти и доказателства се определя от „миротворците“ и „героите на Украйна“ за путинист!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече има нов стандарт за истината! Всеки, който дръзне да покаже истината с факти и доказателства се определя от „миротворците“ и „героите на Украйна“ за путинист! Сиреч, новият стандарт за истина се нарича путинист! По презумпция новия стандарт за лъжец би трябвало да се нарича байдънист! Нашите Кирчо и Кокорчо са тотални байдънисти и никой не може да ги стигне по байдънизъм!

Западната пропаганда се измерва по скалата на Ми-6. Тези са ненадминати! Първо разболяха Путин от неизлечим рак, после го погребаха и накрая назначиха негов двойник да управлява Русия!

И сега какво излиза? Според Ми-6 излиза, че не Путин води войната, а назначения от Ми-6 негов двойник! Аз започвам да се обърквам, незнам за вас? Те и мерките на правителството срещу инфлацията са създадени по скалата на Ми-6, а даже и я засенчват!

Надявам се в тази джунгла от измислици и тежка пропаганда да успявате по някакъв начин да се ориентирате! Сал една Корнелия казва истината и продава евтини дърва на бедните българи! Въх, това за Корнелия направо незнам как успях да го кажа! Аз отивам да хващам влака за Етрополе! Така де, няма само министри да се возят на този влак!

Димитър Байрактаров

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар