Украйна

Вече повече от година, на фасадата на сградата на Столична община се вее украинското знаме – символът на колониалната зависимост и убийците неофашисти

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече повече от година, на фасадата на сградата на Столична община се вее украинското знаме – символът на колониалната зависимост и убийците неофашисти, в която Родината ни и част от политическия елит се намират в момента.

Под това знаме до днес Бандеровската хунта е унищожила над 400.000 украинци.

Издигането на това знаме няма за цел да покаже солидарност с Украйна, а сервилност към един задкулисен елит в САЩ, който използва семейство Байдън за постигане на цели, които по никакъв начин не кореспондират с интересите на българския и европейските народи. Този флаг е неизменна част от един проект, създаден от част от световното задкулисие, целящ да нанесе тотален социален, културен и икономически погром на България и Европа като цяло.

 

Главозамаяни от собствената си реторика божанковци, които обясняват, че “дерусификацията” и респективно варварското и брутално отношение към историята на България и погрома над колективната ни памет е “приоритет”, са всъщност тези които украинизират Родината ни и се опитват да я превърнат в територия, просто в регион.

Унищожаването и омърсяването на миналото не означава, че настоящето ще стане по-добро – напротив! Този процес на ударна, насилствена украинизация ще ни лиши от бъдеще и това вече е очевидно.

Зад това синьо-жълто парче плат се крие корупция, политическа мерзост, алчност и пълна загуба на суверенитет. То е своево рода “имунитет” за тези, които го развяват далеч по-енергично от родният трибагреник. Колкото по натрапчиво “славят” Украйна и занмето и, толкова по-големи са шансовете за “кариерно” израстване и икономически просперитет.

Славоукраинстващите инфантили, сред които очевидно е и кмета на Столична община, се опитват да обяснят на обществото цялата си политическа импотентност и корумпирана същност с някаква имагинерна, неясна и неистова “любов” към флага на един “проект”, който скоро ще бъде закрит, поради обективна невъзможност да продължи да съществува.

Нямаме право и в никакъв случай не трябва да допускаме украинизацията на България да стане необратима и в този ред на мисли очаквам следващият кмет на София да свали чуждото знаме от сградата на Общината.

Тук не е Украйна и София не е Киев!

Не може повече некадърност, интелектулана немощ и политически инфантилизъм да се крият зад един чужд флаг и всички безобразия да получават “опрощение” само защото извършилият ги енергично го е развял!

Дълг на всички ни е да спрем похода към властта на хора, които са част от чужд дневен ред и всячески демонстрират ненавист и презрение към България и всичко българско, които почитат и се кланят по-дълбоко на украинското отколкото на българското знаме.

EXPRESS TV

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар