Вече се гаврят с нас! ВСС си поръча коли с подгряващи седалки и бежова кожа за близо 1 млн. лв.

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ПРЕДИ ДА ВИ УБИЕ, системата ви унижава и се гаври с вас.

А унижението е по тежко и от физическата болка.

Разбрахме, че ВСС са обявили обществена поръчка за луксозни лимузини с подгравящи седалки , кожен салон и система за измиване на фаровете.

Колите, които сега карат членовете на ВСС са на малко над пет години.
И къде е проблема?

Проблема е, че във видинската болница например, всички апарати за дилализа са на над десет години и са с отдавна изтекъл срок на експлоатация.

Но пари за нови няма.
Тези апарати обслужват болните от цяла една област, но за тях пари няма.
За членовете на ВСС обаче има милиони за кожени салони и подгряващи седалки.
ВСС е независим орган, ще ми отговорят някои.
Но, от кого независим?

От суверена, на когото трябва да служи?
От Темида, на която трябва да служи?
От съдебната система, на която трябва да служи?
Или от Певски, на когото служи?

Или от Борисов, на когото служи?
Или от Цацаров, на когото служи?
Членовете на ВСС се държат , като слуги на тези тримата,а от друга страна се държат, като мутренски и мафиотски босове демонстрирайки своята наглост и арогантност.

Помните ли как ставаха на крак на Буда и как се опитваха да смачкат следовател Бойко Атанасов, заради смелостта му да каже истината за шпицкомандите в порокуратурата? Помните и как отказаха да образуват проверка за ЦУМгейт и Яневагейт, но образуваха дисциплинарки срещу Лозан Панов и Методи Лалов?

А помните ли как пращаха сервилини и слугински СМС-и на Бойко Борисов? И тези боклуци ще се возят в коли с кожени салони, докато десетки болни агонизират и умират защото пари за тях няма!
А помните ли, как преди две години Бойко Борисов- Буда обеща, че след изборите ще се вози в „ЛАДА“? Вместо това се вози в бронирани лимузини на НСО за над 1 милион и двеста хилади лева едната! Помните ли как същият обеща, че ще иска „нула лева субсидия за партиите“ а и в момента прибира по 13 милиона на година от субсидии.
А помните ли, че за Пеевски всяка година плащаме по 2.4 милиона за охраната му? И за Доган също!
И на този фон Борисов завява, че ще изпълни исканията на майките, ама ще замрази пенсиите! Ето в това се крие унижението! В това, че ни мислят за аборигени и малоумници! Защо не замрази охраната на Пеевски и Доган? Защо не си замрази субсидията на партията? Защо не замрази лимузините на чиновниците? А настройва хората едни срещу други, като дърто ченге-комунист!

И в друго е унижението. В това, че докато ни крадат, докато се подиграват с нас, докато харчат парите ни за кожени салони и бронирани лимузини, ние им плащаме и осигуровките!

Дори хората с увреждания, които работят и за които пари няма, от своите данъци плащат осигуровките на управниците ни. От техните данъци са парите за лимузините на Буда, за милионите за партийната му субсидия и за охраната на Пеевски.

Ние плащаме на наглите за да ни убиват!

И ще ви кажа. Не искайте нищо друго от мафията и наглите, освен да ги няма. Не искайте помощ от убийците си, искайте само да бъдат отстранени от властта и се борете за това. Не искайте законодателни промени от тези, които ползват властта и закона за да ви крадат и убиват.

Изриване, това е нужно. БОЕЦ водим тази битка. Битка за оцеляване, за свобода и справедливост.

Не позволявайте да ви лъжат и унижават, изправете се и се борете срещу системата и убийците си. Те са системата!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар