Вече сме на 1-во място в света по смъртност. Браво, другарю Борисов, успяхте

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече сме на 1-во място в света по смъртност. Браво, другарю Борисов, успяхте! Винаги първи.

Малко е стряскащо да си представим, че в България се умира най-много, но какво да се прави – управлява мафия. Тя унищожава всички видове ресурси, личностен и национален капитал, потенциали и прочее възможности за приличен и достоен живот. Във всички страни, където управлява организираната престъпност и държаата е отвлечена от такива бандити, резултатът е същия като у нас – смърт, бедност и унижения.

Заемеме първотоо място по смъртност и започваме да се състезаваме само със себе си, защото лошото тепърва предстои. На този фон, така наречените министри са плъзнали по всички медии и са ги окупирали с тоталните си манипулации, популизъм и отвратителна безпардонност, неизмерима за европейска държава.
–––––––––––––––––––––––-
В коя държава член на ЕС, неиният премиер щеше да бъде подкрепен от Европейската комисия, ЕНП и прочее европейски институции при фактите за престъпления и мащабите им изнесени публично!? Това не може да се случи никъде другаде, но според европейските политически лидери и бюрократи, в България може – защото не ни уважават. И защо, обаче, да ни уважават, като тези неща се защитават, а не са дарения от когото и да било, за когото и да било.

Първо място по смъртност, а националната ни трагедията едва започва. Милиардите са вече откраднати от политическите ни бандити, а за лекарите няма достойно възнаграждение, болниците са като гробници, а нивото на медицината достига на това в Сомалия. Нищо не става без пари, но най-странното е, че всичко се случва точно когато европейските фондове са отворени за нас. Въпросът е къде отиват парите. Нашите пари, господа!

Ограбени сме, унижени и убивани като лош човешки материал. Уплашени сме. Страхумваме се, докато стоим в студените си домове и умираме по недостоен начин сгушени в някой болничен коридор. Като псета. Лекарите са унизени и бягат от своята отговорност, болниците ни нямат нищо общо с тази дума, а лекарства също няма. При тези обстоятелства е повече от ясно , че ще се умира, но не от Ковид, а следствие на дългогодишен грабеж и некомпетентно престъпно управление.
–––––––––––––––––––––––

Разследване, присъди и затвор за целия този кабинет. Незабавно. Ако това се отложи по каквито и да било причини, справедливия гняв ще изгори до основи повече неща отколкото можем да си позволим. Много повече. Сеете ветрове и ще жънете бури, другари управляващи. Скоро. Така или иначе сме на първо място по смъртност и от тук нататък аз не виждам нищо страшно пред нас като нация и като личности. Събудете се, утре е късно, а вече сме на първо място по смъртност без война.

Мафията ни убива, не Ковид.

Николай Марков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар