Вземете Windows 10 само за $6 на компютър от Godeal24

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Моделите на работа през последната година се промениха значително. Повечето хора не са в офиса и както компаниите, така и отделните служители трябва да се адаптират към тази промяна, точно както при онлайн обучението и работата в мрежа. Гладко работещият и напълно функционален компютър може значително да подобри ефективността на служителите. Операционната система Windows 10 и приложенията от Office пакета са незаменими в това отношение.

Godeal24 предлага изгодни предложения за операционната система Windows, а също и за пакета Office, които спестяват много пари при закупуване на законни лицензи. Можете да се сдобиете с най-евтините оферти за Microsoft софтуер с големи отстъпки.

Разгледайте какво предлага Godeal24.com.

Снимка: GoDeal

Най-добрите Office приложения на недостижими цени – всичко за по-добра работа и обучение!

Специални оферти без купон

45% отстъпка с купон: SOLE45

60% отстъпка за други продукти с купон: SOLE60

Снимка: GoDeal

 Нови продукти в продажба

Пазаруването в Godeal24 е изключително лесно! Скоро след поръчка получавате имейл с продуктовите си ключове – без да се налага да чакате дни! В случай че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви предостави бърза и изчерпателна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на следния адрес: [email protected]

*съдържание на GoDeal 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар