Вигенин: Текат проверките, вярвам, че ще излязат доказателства… – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Очакването ми е процесът на събиране на левите формации, на левите избиратели да даде резултат сега и да се развие в следващи избори. В едно такова обединение трябва да има едно носещо ядро, нормално е то да бъде БСП. По-активното участие на други формации и личности ще обогати лявото като политика и като перспективи. Няма място за състезание кой е по-важен“. Това каза пред БНР Кристиан Вигенин, председател на предизборния щаб на БСП. 

Според него трябва да се преодоляват натрупванията от миналото и има очаквания сред избирателите за една реална и съдържателна алтернатива. 

“Това е отговорността, която поемаме. Времето показва, че “всеки за себе си” не дава резултат и наказва партиите. България има нужда от силна левица и пътят е в събиране на левите и във вътрешната консолидация”. 

В предаването “Неделя 150” Вигенин допълни: 

Служебният кабинет е длъжен да прави публични подобни въпроси като този с подслушването. Най-удобното, което може да се случи за ГЕРБ, е всичко да остане под повърхността, да си мълчим… Текат проверките, вярвам, че ще излязат доказателства… Може да се окаже, че тези подслушвания са една малка брънка от една цялостна работа в МВР по времето на ГЕРБ за складиране на информация. Този път не трябва да има замазване и всичко да се доведе докрай“. 

Прогнозата на Вигенин е, че първото място на предстоящите избори ще се реши между “Има такъв народ”, ГЕРБ и “БСП за България”. “Подхождаме с оптимизъм към тази кампания и смятам, че ще подобрим резултата си“.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар