ВИДЕО: Премиера на OnePlus 8T

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

OnePlus 8T пристигна при мен ден преди световната му премиера, а по-горе ви предлагам видео с основните акценти от характеристиките на устройството, близък преглед на дизайна му, както и разопаковане на медийния пакет. Какво е това “медиен пакет” и какви са първите ми впечатления от OnePlus 8T ще ви разкажа в това близо 10-минутно видео. 

Т.нар. Media Kit е тази огромна червена кутия, която виждате на снимките тук, идваща специално за днешния повод – разопаковане на смартфона и няколко аксесоара за него от представители на медиите. 

OnePlus 8T nixanbal

Всъщност в кутията открих самия OnePlus 8T, както и два защитни калъфа за него, които са доста солидни и предпазват апарата от всички страни, включително и дисплея му. Калъфчетата са Sandstone Bumper Case и Quantum Bumper Case, като имайте предвид, че те не влизат в търговския комплект на устройството, а се продават отделно. Цените им са съответно 24.95 евро и 32.95 евро. 

OnePlus 8T nixanbal

В голямата кутия има още упътване за ревюиращия, което съдържа основните характеристики на OnePlus 8T и беше удобен помощник при подготовката на това видео. 

В официалния сайт на производителя OnePlus 8T струва 613 евро за версията с 8 GB RAM и 128 GB вградена памет. У нас апаратът се очаква до дни, като цената вероятно ще бъде около 1200 лв., но предстои да разберем с точност при пускането му в продажба. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар