ВИДЕО Шок за баба и внуче пред столична детска градина – псе разкъса за секунди кучето им – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Брутален инцидент пред детска градина в квартал “Враждебна” в София. Кучета нападнаха баба и внучето й пред входа на забавачницата, докато се качвали в семейния автомобил.

При опит да спаси детето, жената изтървала един от двата йоркширски териера, които държала. За секунди, домашният любимец бил разкъсан и убит от освирепелите животни. Кървавата история се разиграла пред очите на деца и родители пред ДГ “Шарена дъга”. 


“Свекърва ми е взела детето от градината, излизайки, тръгват към колата, в краката на свекърва ми са кучетата – йоркширски териери, а детето за ръчичка. Едно куче се спуска, тя хваща детето, за да го спаси. Тогава едното ни куче е захапано и умира веднага”, разказа Гергана.

Кучето, което ги е нападнало, е познато за родителите. Потърпевшата жена казва, че въпросното животно напада учители и деца. Тя настоява за мерки.

И други хора в района разказаха, че са били нападани. А родителите казват, че ги е страх, когато водят децата си на градина. 

“Години назад са сезирани институциите, собственикът не е намиран”,  обясни директорката на детската градина в сутрешния блок на Нова ТВ.

“Извършили сме проверка на място. В двора на имота има пуснати свободно четири големи кучета. Установихме, че оградата е с нарушена цялост, откъдето животните напускат имота”, заяви Цветелин Добрев, Столичен инспекторат.

“Тук се касае за домашни кучета. Ако са в двора, нямаме право да ги вземем.

Трябва да се обединят силите на Общината, Столичния инспекторат и полицията. Собственикът да се накара да държи кучетата само в двора”, заяви Милена Павлова, директор на Екоравновесие.

Повече гледайте във видеото ТУК

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар