Видими резултати ли? Огледайте се около вас. Бедност и разруха.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Видими резултати – огледайте се.

Арестуват кметица заради междублокови пространства, не арестуват депутати и министри за самите съмнителни сделки с блоковете и пространство!

Идват избори и има дата 26 Май 2019г . всеки го знае това обаче, което не знаете е, че вече цялата политическа машина се е сговорила къде и как, кой каква кампания ще води и кой колко гласа ще получи най-вероятно !
Всички чакаме с надежда Слави да кажи „впускам се в играта“!

Правиха се кастинги, снимки с хиляди „Аз подкрепям Слави“!
Референдум ни направи и тези от статуквото тогава се подиграха с два милиона гласа !
Днес ДПС в прегръдка с ГЕРБА, патерицата им има ВОЛЯ, а от ГЕРБ си купи СДС ще се правят още партии в дясното, а всички така наречени опитомени патриоти ще работят за ГЕРБ и стабилното управление на това правителство е да изкара мандата си, защото те друг път до мандат не ще да се допрат, а всеки ден във властта си има своите финансови парични единици в банковите сметки на поставените от тях хора !

Опозицията е болна, имат си много вътрешни гинекологични проблеми и не спира да кърви и смърди около нея, доста паразитни тела отвътре тормозят и без това престарялата столетница !
Мъчи се горката и така !
Има ли спасители, има алтернатива на управление, има ли надежда или всичко е купено от Борисов и всичко, което ще се появи пак е финансирано от Борисов и всички, който ще дойдат ли ще са купени ?

Докато народът не разбере, че той трябва пряко да участва в процесите в страната и да промени политическата среда няма управия !
България е на гражданите, суверене е силата, ама само на хартия и така ще е докато седим по домовете и си пишем постове и статии, но какво да се прави така е в началото после идва изборът робство или ?

Хора време е да изхвърлим боклука от властта време да го направим сега иначе Бойко така се е вкопал, че изсмуква жизнено важните сокове на това общество и ГЕРБ като плевел унищожат България!
Видими резултати -огледайте се колко са в чужбина и колко са тук ?

Blife.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар