Видими резултати: Новият лъч на метрото МУ протече, а преградите не работят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Новият лъч на метрото протече около месец след тържественото си откриване. На част от станциите предпазните прегради не работят. За това сигнализират потребители в социалните мрежи.

 

От столичния “Метрополитен” обещаха до седмица всички проблеми да бъдат отстранени. Досега новата линия била в тестови период, съобщават от Нова телевизия.

Припомняме, че третият лъч на метрото е една от основните гордости на управляващите. Постижението от пускането му в експлоатация дори стана повод за скандал след изказване на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева на партийна сбирка в Лом.

ФрогНюз припомня, че преди седмица тя изрази възмущението си от факта, че протестиращите “срещу лошия Бойко” след това се качват на метрото, построено от него, и се прибират вкъщи. Тя направи коментара си пред партийния актив в града, където завърши с “Ходи пеша!”. Именно тези думи станаха повод за последвалата яростна реакция.

Скандалите с инфраструктурата на столицата не са новост. Припомняме безбройните гафове на ул. “Граф Игнатиев” и ремонтът, който стана популярен в интернет като “#HUBAVOE, но не е готово”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар