Видяхте ли как хитрецът, който се крие по ловните стопанства, смени дебата?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Видяхте ли как хитрецът, който се крие по ловните стопанства, смени дебата от „за“ „против“ корупцията, за върховенството на закона и свободата на медиите с примитивната битка за виртуално и физическо оцеляване пред лицето на „огромната“ заплаха от КОВИД кризата, от която вчера починаха 11 души, от общо починали над 300.

И хора с инфаркти и инсулти не могат да бъдат приети за лечение!?!

Хората с по-слаби нерви започнаха да пишат завещания и да се озъртат за съседа враг заразоносител. Не човек, не приятел, не съгражданин, а потенциален и реален зараносител!?
Ученици на Гьобелс – вземи му страха на човек и след това е като от пластелин.
И вече спорим за маски, за реактиви, за тестове, а не за важните неща които определят дали ще имаме здравна система, която да ни приеме и лекува. За това дали ще я има България при този демографски срив. Именно за уродливата власт, която няма да се спре пред нито една интрига или престъпление, само и само за да се задържи на власт.
Но се лъжат тези селски тарикати – можеш да разделиш много хора по малко въпроси, малко хора по много въпроси, но по големия въпрос морала във властта и протеста тези 66 процента от народа си остава единен.

Илиян Василев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар