Вие избрахте тази шайка измамници сега еднолично да се разпореждат като компрадори в Бантустана

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На Простото Киро американците продали изгодно (за тях, разбира се) два „блуждаещи“ в морето танкера с втечнен газ, които китайците били поръчали, но отказали да платят, понеже от Катар и Русия вече ги заливат с евтин газ и им е по на сметка…

Сега Простото има блуждаещи в океана танкери, но няма газ, защото няма къде да ги разтовари. Само в Турция може, но там ще му ги купят и препродадат наново със съответната надценка като турска газ.

Така харвардският измамник ще купува скъпа американска газ от турците и скъпа руска газ от гърците и други посредници (негови и на боса му Прокопиев фирми). Това е техният абсурден бизнес план, роден в офисите на „Капитал“ и в кировата куха кратуна.

Срещу каква награда?

Ами защото нашата канадска кокошка избърза да се хареса на Бай Дън и Мустафата и отказа договора с „Газпром“ срещу евро, които руснаците после сами си обръщат в рубли, за да си запазят парите от санкции. Както вече на Путин и „Газпром“ плащат „лукавите“ Германия, Италия, Гърция, Турция и всички останали без България.

Ако този тъпак беше в частния бизнес, отдавна да е фалирал или ограбил фирмата. Но такива като Киро Простото, Асенчо и Прокопиев цял живот са на държавната софра или обикалят около нея като хиени.

Сега Киро чака потупване по рамото от Вашингтон и Брюксел какъв гологъз ястреб е, всъщност проскубана кокошка с дебилна усмивка, задето обрече бизнеса ни на фалит, а народа си на глад и супер инфлация.

Енергетиката на България потъна в мрак и неяснота.

Вие избрахте тази шайка измамници сега еднолично да се разпореждат като компрадори в Бантустана. Те са тук, за да защитават само личния си и на господарите си интерес, а не този на народа на България! Тъкмо обратното, търгуват срамно с националните ни интереси.

#СъбудетесеБългари, петли не останаха да ви будят. А даже не остана и мисирка да изкукурига от тв курника, или поне Гешев, да ги питат: Като какъв #ПростотоКиро купува танкери и подписва сделки от името на една фирма, в случая „Булгаргаз“? Това не е ли конфликт на интереси? А за цената да не повдигаме още въпроса, защото никой не я знае.

ЕугЛена рекла – 3-4 пъти по-ниска от тази на „Газпром“, Киро вика – не е, равна ще е.

Разбирате ли за какво „Курило“ иде реч? Пълна лудница.

Дебилите си избрали олигофрен да ги води за сеир на всички идиоти.

Николай Бареков

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар