Вие упражнявате власт, която вече не е легитимна! Защото всяка власт се упражнява в и от името на народа!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цецку, който, както се знае е върл фен на САЩ и евроатлантическите ценности, които ги измерва в имоти и асансьори, днес написа във фейсбук прочувствено слово за атентата на 11 септември в Ню Йорк. Ожали жертвите, горките американци….Този същият човек отказа да почете жертвите на Баташкото клане, на бомбардировките над София от сегашните му американски господари! За него България е работно място, сърцето и душата му са другаде, той има друга Родина!

Управляват ни хора, за които ЕС е по-важен от България, НАТО е по-важна от българската армия, а евроатлантическите ценности – от българският народ! Те не са шпиони, не са диверсанти, не са саботьори. Те извършват ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. Работят ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!

 

Цялата политическа и управленска дейност на шайката е насочена към унищожаване на българския народ и всичко постигнато за 1338 години. Искат и почти съумяха да ни превърнат в бананова република, където дори и бананите са скъпи. Без съгласието на суверена – българският народ, допуснаха чужди войски на българска земя, служене на чужди господари, отричане на Освобождението на България от Русия. Втълпяват ни извратени евроатлантически “ценности”, целящи да ни превърнат не в народ, а в тълпа. Промиват мозъците на децата ни.

Държавна измяна и геноцид! Неуважаеми управляващи, в името на българския народ, ВИ ОБВИНЯВАМ!

Вие упражнявате власт, която вече не е легитимна! Защото всяка власт се упражнява в и от името на народа!

Присъдата ще произнесе НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!

Автор: Елена Гунчева

Източник: Фейсбук профил на Елена Гунчева

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар