Вижте как Кирчо отклонява вниманието от уйдурмата с ГЕРБ чрез смешни скандали с “Възраждане”

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирил Петков всячески се мъчи да смени дневния ред на обществото след уйдурмата на ПП-ДБ с ГЕРБ. Съпредседателят на “Промяната” днес заформи вихрен скандал със совалка до стаичката на “Възраждане” в парламента.

В нея Кирчо е нахлул в неадекватно състояние, за което всеки сам да си направи изводи на какво би могло да се дължи. Това става ясно от видео от същинския скандал между бившия премиер и Костадин Костадинов, което бе качено от лидера на “Възраждане” в социалната мрежа.

“Възраждане” обсадиха бившия депутат на БСП. Понеже при първия подобен скандал на 1 юни Божанков нарече меки китки Костадинов и Цончо Ганев, тогава те и хората им се заканиха никога повече да не го допуснат да се изказва от трибуната.

Изправени на сантиметри един от друг, Коцето от “Възраждане” забеляза странно състояние в погледа на Кирил Петков. Във видеото се чува да му казва: “Г-н Петков, зениците ви са разширени, изглеждате ми неадекватен!”.

После Костадинов обясни и пред журналисти: “Ставаме свидетели на неадекватното поведение на лицето Петков, обвиняемия Петков. Казах му да излезе от стаята, а той – не. Какво да направя в тази ситуация? Да го набия ли? Тези хора не са добре! Идва с разширени зеници… С едното око гледа мен, с другото наляво и нагоре. Извинявайте, тези хори имат сериозни проблеми! Тези хора са опасни! Няма да допуснем лицата Божанков и Пейков да излязат отново на трибуната”, зарече се Костадинов.

 

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар