Вижте програмата на българските олимпийци за днес, Ивет Лалова излиза на пистата – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В десетия ден от Олимпиадата в Игрите се включя чудесната Ивет Лалова, която заразява цяла България с усмивката си. Тя ще ще започне участието си на спринта на 200 м., а трима от борците ни ще излязат на тепиха. 

Програма на българските олимпийци за 2 август:

В 4:46 часа е серията на Инна Ефтимова на 200 метра, а в 5:02 часа Ивет Лалова ще бяга в същата дисциплина. Ивет пропусна 100-те метра, а Ефтимова отпадна в сериите на късия спринт.  

След 5:30ч. – около 6:00ч. Айк Мнацаканян ще излезе на тепиха срещу Бозо Старчевич в категория до 77 килограма. При успех Мнацаканян ще се класира за четвъртфиналите до 8:30ч., а полуфиналите са от 12:15ч. 

Около 6:45ч. Кирил Милов ще се бори с бронзовия олимпийски медалист Ченк Идем в категория до 97 килограма. При победа Кирил ще участва в четвъртфиналите до 8:30, след което от 12:15ч. в полуфиналите.

Около 7:00ч. Мими Христова ще започне участието си срещу Меерим Жуманазарова в олимпийския турнир по борба за жени. При успех Христова ще се класира за четвъртфиналите до 8:30ч., а полуфиналите са от 12:15ч. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар