Виктория Капитонова: Бих се извинила лично на Александра – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В „Преди обед“ Виктория Капитонова сподели, че би се извинила на Александра лично за случката с чашата. Тя сподели пред Кадиев, че в реалния живот едва ли би проявила пдобна агресия, но в тази изолорана среда това е бил начинът да се справи със ситуацията.

Вики издаде още, че в началото най-много е ревнувала от Блага, тъй като именно тя е получила най-интересната и вълнуваща среща. Но в крайна сметка Капитнова възприемала Алксандра за най-голямата си конкуренция и смята, че ако не тя беше върнала розата на Виктор е щеше да спечели.Защо с Виктор не продължават отношенията си?


Вики сподели, че въпросът за развиване на връзката им изобщо не се и повдигнал след края на снимките. Според нея той е красиво момче, но не се вижда с него в реалния живот, защото са много различни. Въпреки, че е искала да види реакциите му в реалността, още в предаването е станала свидетел на някои случки и е изградила финалното си мнение за него. Точно такава ситуация е и тази с Александра.

Вики сгодели още, че не е знаела, че Виктор се е целувал с толкова много момичета по време на формата. В реалния живот тя не би допуснала подобно нещо.

Източник: inews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар