Виктория от Ергенът 2: За послените си моменти в предаването – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Виктория бе една от претендентките за сърцето на Евгени, която бе поставила си в Топ 5, а в нашата лична класация тя дори бе на трето място. Но защо всъщност и двете прогнози се оказаха погрешни?

“Май аз сама си го предизвиках. Просто реших да бъда на 100% честна с Евгени и да му кажа за това какво наистина изпитвам. Смятам, че в любовта няма място за лъжи и половинчати истини”, сподели тя пред нас.Оказва се, че Виктория се записва за предаването още преди да разбере кой ще бъде новият ерген на България. По това време тя все още е в Индия и тъкмо е тръгнала по своя път на себеопознаване и преживяване на нови емоции. Тя отваря сайта на кастинга и в продължение на няколко часа тя успява да отговори на всички над 200 въпроса там.


“Най-много усетих Евгени на нашата индивидуална среща, която беше и една от първите изобщо. Спомням си, че супер много се притеснявах. Установих, че той обича ние да правим крачките към него, а той е просто много добър слушател и анализатор.”, продължава Вики.

Малко преди са напусне предаването, Вики се сблъска със строгите думи на Ирина, която я обвини в това, че е несигурна и че заема мястото на друга дама, която наистина е искала да бъде до Евгени.

“Стори ми се странно, защото все пак Евгени решава кое момиче иска да продължи, така че щом е преценил да отпрати дадени момичета, значи те не му пасват по някакъв начин. Това не зависи от мен.”, обяснява тя.

Вики сподели още, че за нея е непонятно как за един месец можеш да вземеш решение дали искаш да прекараш живота си с даден човек. Все пак предаването завършва именно с годеж и вричане във вечна любов.

Коя участничка има най-искрени чувства към Евгени? Какво ни прави несигурни в любовта? Как трябва да подходим, когато искаме да сме открити в една връзка? Всичко това и още можете да научите от нашето интервю с Виктория!

 

Снимка/ Jenite.bg

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар