Виктор Орбан за ЕС: Перверзни джендъри, които обслужват Сатана!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Виктор Орбан не си поплюва и директно обвинява Запада в перверзия!

Премиерът на Унгария за пореден път демонстрира своето откъсване от ЕС, макар и все още неофициално. Виктор Орбан се изказа изключително остро срещу евроатлантическите ценности.

Според него „либералният Запад“ се е отдалечил много от правия път и именно затова в него се наблюдава деградация на обществата.

Орбан вижда два модела – този на либералния Запад, който е отворен към света, и този на християнско-консервативния Изток. Според него двата модела са напълно несъвместими и сливането им е равносилно на перверзия, пише Dw.com.

Виктор Орбан определено харесва повече източния модел и именно към него е насочил Унгария през последните години. Той е на мнение, че всичко започва още от училище, където се промиват мозъците на децата.

„Училищата трябва да потвърждават сексуалната идентичност на децата, която Бог им е дал при раждането им. Освен това трябва да пазят малолетните от джендърската идеология.“ – разкрива гледната си точка унгарският премиер.

Виктор Орбан стига още по-далеч в нападките си към по-голямата част на Европейския съюз. Според него ЕС обслужва интересите на Джордж Сорос. Орбан неведнъж си е позволявал да класифицира Сорос като Сатаната на човечеството.

Сближаването на Унгария с Изтока и отдалечаването й от Запада се засили изключително много тази година, когато Виктор Орбан реши, че ще ползва ваксините срещу коронавирус на Китай и Русия, вместо западните. Това изостри до краен предел отношенията между Орбан и Запада, което от своя страна доведе до излизането на партията му „Фидес“ от Европейската народна партия.

Освен всичко друго Орбан е в отлични взаимоотношения с Владимир Путин. Двамата са много близки, което не е така в отношенията между Орбан и Джо Байдън. Неслучайно унгарският лидер подкрепяше Доналд Тръмп през есента.

Според всички специалисти въпрос на време е Виктор Орбан да изкара Унгария от Евросъюза.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар