Виктор Орбан: Който не е с Русия, е джендър!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Унгарският премиер Виктор Орбан е сред най-големите консерватори в ЕС. Преди няколко години той направи рязък завой от Запада към Изтока именно заради това.

Орбан е защитник на най-съкровените християнски ценности и традиции. Той смята брака за свещен съюз между мъжа и жената и всичко друго за него е извращение.

Виктор Орбан открито се противопоставя на джендърството, което намира за недопустимо и дори счита за един от факторите за деградацията на ЕС.

„Един човек още от дете трябва да се определя като мъж или жена, както Господ го е създал. Всичко друго е греховно и работи против Божията воля.“ – смята Орбан.

Самият той прокара в Унгария закон, който забранява смяната на пола и по този начин всеки човек остава с пола си, записан при раждането, писа Dw.com.

Ето защо лидерът на Унгария от няколко години е много по-близък с Русия и Китай, отколкото със западните страни. Според него на изток все още съществуват ценностите, които ще спасят света.

„Много от западните ми колеги не харесват Русия, но не могат да ми дадат конкретен отговор защо е така. Казвам им, че за да не харесваш Русия, трябва да си джендър, защото там това не се толерира, както е в ЕС.“ – разкрива Виктор Орбан.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар