ВиК Варна на ГЕРБ вбеси абонатите си със супер нагло съобщение

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ВиК Варна успя да вбеси абонатите си с впечатляващо нагло съобщение, публикувано на фейсбук страницата на общинското дружество.

На много места в морската ни столица през последните дни има аварии и варненци и гостите на града страдат от липса на вода в летните жеги и разгара на туристическия сезон. От ВиК фирмата обаче призовават клиентите си да не ги безпокоят, тъй като те нямали време и търпение да изслушват проблемите им!!!

 

Въпросното съобщение в социалната мрежа гласи следното:

Поради различни ремонти и интервенции, по време на този сезон, абонатите по места може да нямат вода за различни периоди от време.

Молим, не безпокойте нашите служители на телефонната централа (и тук на лично съобщение, защото тук не е информация), тъй като звънят много абонати и служители нямат време и търпение да изслушат всички, при условие, че няма какво да се направи, освен да чакате да пуснем съответните източници на водоснабдяване.

Следете всеки ден сайта ни, там гледаме да качваме информация. Често може да качим в него информация, че водата ще дойде в определени часове – но не спирайте на всеки половин час да следите сайта за промени, тъй като често може да ни трябва повече време.

 

 

Под публикацията се е разразила истинска буря от гневни коментари, а повечето от тях не стават по никакъв начин за публикуване. Но ето някои от по-приличните:

Penko Baanov
Ало-у-у, вие не получавахте ли заплатите си от нашите платени сметки?! Нещо май трябва да ви се напомни, че не сте работодател или някакъв чорбаджия, а най-прост ОБСЛУЖВАЩ персонал и нищо повече. Служителите ви, които са на работа, но “нямат време” и “търпение”, да затварят пасиансите и Фейсбука и да напускат. Ще имат много време и търпение. Или да не си платим вкупом сметките няколко месеца, та да имат повечко време в натоварения график вашите търте…а, служители. Само заради тона на простотията, която сте сътворили в иначе много натоварения ви работен ден, навсякъде в частния сектор ще ви наритат трудовата книжка. Занапред, някой, който не е нагъл и малоумен, да ви проверява написаното преди да го изцвъкате. Това не е като в БГ мама форума!

Georgi Petrov Sardarev
Алоу, вик Варна, айде влезте в 21 век с грижа, внимание и ТЪРПЕНИЕ към клиентите си. ТОТАЛЕН провал е този ви пост

Hristina Krojnewski
ВиК Варна, ама Вие едно “Приятно чакане” да бяхте пожелали де еее , може ли така значи. Пуснете на страницата си във фейса нещо уроци по медитация. Докато чакат хората , да медитират , че така по-леко ще мине времето и няма да Ви безпокои никой .. па вземете научете хората на щастие , докато са мръсни , миризливи , неизмити, да успокоят малко нервите. Тогава дори ще си спестите усилията да пишете каквито и да е обновления за ситуацията в уебсайта ви, ама трябва да си спестим такива излишни главоболия сега. Така или иначе като е споменато ,че водата ще идва в 12:00 полунощ, а всъщност не идва, защо си губете времето да пишете каквото и да е хаххаха ..каква загуба на време.

Miglena Doneva
Вие добре ли сте ????
Моля не безпокойте нашите служители ????‍♀️????????????????
Наемете специалист по комуникации, и уволнете роднината на някого, който в момента пише тук, че ставате за смях на цялата държава въпреки ниските ни очаквания

Eti Cvetelina Nancheva
Ако Гугъл беше български, под логото му щеше да пише “Тук не е информация”. Мъчно е обаче да живееш във виц.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар