Вили Сечкова ли е Мата Хари?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Изключително интересен пост на страницата си във „Фейсбук“ публикува лидерът на „Да, България“ Христо Иванов по повод назначаването на Виолета Сечкова за почетен консул на Южна Корея в Пловдив. Иванов намеква, че именно тя е госпожата, която е носила кюлчетата и пачките с 500-еврови банкноти в спалнята на Бойко Борисов, както и че тя го и снимала.
Явно – хепи-енд.
Например за следния сюжет: в бананова република с компотна характеристика на социално-икономическия модел, изтичат снимки на нощното шкафче на премиера, в което има пари и злато, обясними само с корупция.

Неудобствата са две: трябва да се монтира някакво обяснение за пред публиката, но не трябва да се произвеждат доказателства, за които някой ден прокуратурата да се сети. Следва просълзяващ разказ за Мата-Хари, намеци за нейната самоличност, а прокуратурата – крайно услужливо- успява така и да не разбере кой конкретно се крие зад тази красива история за любов и прекалено вместими дамски чанти.
До тук добре, обаче трябва да се осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата. Честно казно, имах доста черни мисли в тази насока, а съм бил неправ. Любовта е надделяла…
Честито на корейците!
P.S. Боя се, че ще се наложи да смутим тази идилия с въпроси, които ще зададем на МВнР в София и Сеул и други действия, чрез които да проверим тази хипотеза.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар