ВИП столични бутици затварят за Лили Иванова – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Столични бутици затварят врати за посетители, когато Лили Иванова поиска да отиде на пазар, научи “Ретро” от свои източници.

Грандамата на българската музика се съпровожда от свитата и до вратата на скъпарския бутик, локализиран на софийската улица “Съборна”, а след това бива посрещана в пълна секретност от множество консултанти на магазина, които очакват появата й. Шопингът й е планиран предварително и в бутика вече я очакват подбрани специално в нейния размер маркови дрехи и обувки. Челиците там започват от 2000 лв. нагоре, чантите – от 4000 до 8-9000 лв., а тоалетите са от 2000 до 12-3000 лв. средно за бройка.

Афинитетът на Лили към дизайнерските дрехи не е тайна за никого. В последните 20 години певицата, която винаги е блестяла със зашеметяващ и провокативен стил, на светлинни години от колежките си в естрадата, се е лишила от стилист и сама подбира тоалетите си. Изпълнителката на “Детелини” и “Ветрове” доскоро пазаруваше само от чужбина, тъй като у нас не се срещаха предпочитаните от нея световни брандове. Известно е, че Иванова е фен на някои от най-скъпите марки в цял свят. Сред любимите й дизайнери са Кристиан Диор, Ив Сен Лоран, Александър Маккуин и редица други изтъкнати имена.

Лили е звезда в пълния смисъл на тази дума. Няма човек в България, който да не я познава. Ако не затваряхме магазина при посещението й, почитателите й нямаше да й дадат да си поеме глътка въздух от автографи и снимки, а какво ли остава да пробва дрехи и обувки. Освен това има всякакви хора, готови да направят всичко за популярност. Представете си какво би се случило, ако някой се промъкне в пробната й ,докато мери дрехи, сподели пред “Ретро” служител в известен столичен бутик. Консултантът разказа, че посещенията на примата са редки – 4-5 пъти в годината, но за всички служители, на който е поверено обгрижването на естрадната кралица, тези консултации са като празник: “Стилът на Лили е неподправен като самата нея. Тя изключително професионално умее да съчетава визиите си както за всекидневието, така и за концертните си, участия и фотосесиите си. Споделяла е, че стилистите невинаги успяват да улучат, вкуса й и заради това избягва да работи с такива. Лили предпочита да залага на класиката – тоалети в бяло и черно, които женствено подчертават невероятната й фигура”, разказа служителят.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар