Високият пост не е и не може да бъде нито извинение, нито обяснение за вродената простотия

Мнения
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Нека протестират, ние сме демократична държава, няма какво да крием, всеки има право да изрази мнение, след като е решил, че точно днес е денят.

Така министърът на българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова коментира по bTV обявените за днес протести в София.

“Дали няма малко да се припокрият и взаимоизядат? Има го и този вариант. Но щом искат да протестират, нека. Дано Европа успее да разграничи кой протест за какво е. Това е малко като да се оплачеш на арменския поп”, сподели гледната си точка Павлова.”, съобщават средствата за осведомяване.

Не съм изненадан от поредното дебелоочие и цинизма на това създание с комунистическо-партизански генезис.

Но понеже съм старомоден, подразних се, защото не понасям жени и женоподобия, които употребяват мръсни, неприлични и цинични думи и имат мръсно подсъзнание.

За подобни изцепки в цивилизованите държави се подават оставки.

Имам остра непоносимост и към мъжоподобни създания, които твърдят, че сме народ с робска психика, защото сме организирали цели 9 протеста в този тържествен, по мрачен четвъртък, 11 януари 2018 година.

Високият пост не е и не може да бъде нито извинение, нито обяснение за вродената простотия. Не мислите ли и вие, като мен?

Източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар