Висши гербери: Бойко ни тласка към дъното, време е да го махнем!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов все повече се превръща в персона нон грата в ГЕРБ! Висши партийци от най-близкото обкръжение на бившия премиер потвърдиха призива им лидерът да се оттегли доброволно в пенсия, защото пред тях не остават други ходове, освен да го свалят насила с вътрешнопартиен преврат.

Фен №1 на Мутрата потвърди новината, че превратаджии в ГЕРБ искат да бутнат Бойко Борисов от председателското място и да го направят почетен шеф по примера на Ахмед Доган.

В интервю пред прогерберски сайт Георги Марков прогнозира, че ако това стане, хунтата ще се срине.

„Без Бойко Борисов ГЕРБ ще се сгромоляса като пирамида“, гласи буквално предупреждението на бившият депутат от мафиотската партия в 44-ия парламент.

По думите на агент „Николай“ от ДС няма как ГЕРБ да съществува без Баце. Като пример гербопитекът даде за пример НДСВ, която изчезна от политическия живот, след като от председателското място се оттегли Симеон ll Сакскобургготски.

Не може царска партия без цар, нито ГЕРБ без Борисов. Това е елементарно положение“, завърши словесната си полюция агентът от Държавна сигурност.

 

„Вече повече от година, от началото на протестите срещу нашето последно правителство, Бойко Борисов умишлено играе против партията и ни тласка към дъното – всички хаотични движения и непремерени приказки пред медиите доказват, че неговата идея е да срине всичко, но да не даде властта на по-млади и много по-можещи от него” казват гербаджиите.

 

Затова  му казваме: Бойко, иди си с мир, иначе ще получиш война. Това са вариантите – или се оттегляш като почетен председател, или те сваляме насила, но след това думата ти вече няма да има никаква тежест”, гневни са топ герберите.

 

Според герберите вътре в бившата управляваща партия вече са наясно, че Борисов съзнателно се опитва да „занули” влиянието на ГЕРБ под напора на новото поколение, което иска да получи ръководните позиции. Вместо това Бойко е готов на самоубийствен ход – или той начело, или закриване на партията.

„Точно преди изборите не ни трябват такива скандали, но ако се наложи, ще отидем на единственият възможен вариант – преврат, избор на ново ръководство и стартиране на нормален диалог с останалите парламентарно представени партии”, категорични са бунтарите в ГЕРБ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар