Витацептин в онкологията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

По време на онколечението с химиотерапия и лъчетерапия в тялото навлизат радиоактивни вещества и токсини, които предизвикват странични ефекти . Страничните ефекти изискват допълнително внимание от страна на онколозите. Силната интоксикация на организма след химиотерапия води до блокиране на жизнената енергия и затлачване на организма с токсини , които пораждат симптоми на повръщане , отпадналост , липса на апетит и др. В такива случай се препоръчва продукт с чист състав и силна ефективност.

 

Известни онколози от България и Северозападните ни съседки твърдят , че  Витацептин® e продукт отговарящ на всички изисквания и норми за безопасна употреба по време на химиотерапия. След дългогодишна работа върху изследвания се установява , че биологично активните компоненти Iresine celosia и Petiveria alliacea имат силно изявени антитуморни и антиоксидантни свойства.

 

Аспектите на антитуморната функция на Витацептин® включват:
• активатор в съзряването на дендритните клетки;
• индуциране на апоптоза и антипролиферативна активност;
• противовъзпалителен ефект;
• анти-ангиогенеза (за да расте, туморът има нужда от ангиогенеза);

 

 

Витацептин® е подходящ в периода на лечение с химиотерапия и лъчетерапия.

Витацептин® подпомага организма в периода , в които има крещяща нужда от пълноценна помощ, като спомага да се поддържа добро качество на живот по време на лечението.

Освен мощна антитуморна активност , Витацептин® действа като интензивен детоксикатор , които подпомага имунитета , чрез прекъсване на интоксикацията в клетката, обогатява организма с кислород и вещества с антиоксидантно действие, стимулира костния мозък и това резултира в образуването на повече червени кръвни клетки (еритроцити) и хемоглобин, като намалява риска от възникване на анемия.

С приема на Витацептин® по време на химиотерапия пациентите:
• не губят апетит и липсват симптоми на гадене и повръщане;
• чувстват се енергични и не усещат отпадналост и безсилие;
• имат нормално изхождане и изчистване на стомашно-чревния тракт;
• имат регулирани нива на кръвната захар.

В химиотерапията се използват над 50 антиракови (цитотоксични) лекарства за разрушаване на туморните клетки. Установено е че Витацептин® не влияе негативно на цитотоксичните лекарства.Напротив доказано понижава токсичното натоварване от тях.

 

Подкрепете организма си в борбата с онкологичното заболяване, като изберете хранителна добавка преминала през сериозни изследвания и контрол на качеството – Витацептин® .

 

Витацептин® се предлага в цяла аптечна мрежа на България.

За допълнителна информация за компанията и продукта ще откриете в сайта https://medicalpharm.eu/

И фейсбук страницата ТУК .

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар