Витацептин® – пробив в онколечението

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„В онколечението има повече политика от колкото фармакология“ -цитират софийски специалисти. Редица хранителни добавки заливат пазара с лозунга, че успешно подпомагат заболяването, но всъщност много малка част от тях имат необходимите качества за успешна превенция в хода на лечение.

Един от отличаващите се продукти се нарича Витацептин®. Иновативна  добавка с доказана антитуморна и антиоксидантна дейност спрямо раковите клетки. Медицински изследвания и проучвания от Бразилски учени доказват неизчерпаемите възможности на Витацептин® и високоефективната му роля в борбата с рака.

При раковоболните, поддържането и възстановяването на имунният отговор  е от жизнено важно значение за преодоляването на заболяването. Химиотерапията и лъчетерапията атакуват бързоделящите се туморни клетки, но унищожават и бързоделящите се здрави клетки. Така е възможно да се нанесат поражения на редица органи и системи, като черен дроб, храносмилателна система, костен мозък и др.

Облекчаване на нежеланите странични реакции е важна част от лечението и грижата за онкоболния пациент. Подкрепящата терапия е възможно да се осъществи само от продукт като Витацептин®.

Той действа в няколко основни насоки. Детоксикира организма от токсини и шлаки вследствие на химиотерапията, като нормализира чернодробните ензими.

40 % от хората съобщават за необяснима загуба на тегло и апетит по време на онколечението. Витацептин® успешно възстановява загубеният апетит и ревитализира нормалните метаболитни и оздравителните процеси в организма. Витацептин® ограничава страничните ефекти от терапията, като гадене и повръщане и пациентите водят пълноценен начин на живот без да чувстват характерните за този период отпадналост и безсилие.

Намалявайки до 60 % кръвната захар, Витацептин® редуцира възможността на туморната клетка да се развива.

Активира производството на дендритни клетки, които засилват имунния отговор на организма и дават възможност за по–ефикасно лечение на пациента.

За максимално действие е препоръчително Витацептин® да се приема от поставянето на диагнозата, по време на онколечението и след завършването на курса на лечение. Витацептин® таблетки са с удължено освобождаване, което подсилва ефекта на биологично активните компоненти Iresine celosia и Petiveria alliacea.

Със своята нулева токсичност той се нарежда сред най-предпочитаните антиоксиданти за раковоболни пациенти в България и Европа.

В България Витацептин® се предлага само в аптечната мрежа.

Виж още на medicalpharm.eu и FB страницата на Vitaceptin ТУК.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар