Вицепрезидентът Йотова към проваления Кирил Петков: Стой далеч от мен на площада

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ледено студени отношения демонстрираха в юлската жега навръх празника на МВР вицепрезидентът Илияна Йотова и премиерът в оставка Кирил Петков.

Вчера сутринта те се засякоха за кратко, но без да обелят и дума помежду си на площада пред „Св. Александър Невски“, дори, когато се здрависваха.

А освен това държаха огромно разстояние помежду си – над 3 метра, докато преминаваше офицерският шпалир пред очите им. По-късно Петков застана рамо до рамо при останалите официални лица.

 

Йотова е един от най-яростните критици на политиката на министър-председателя в оставка, като през последния месец нейната опозиция на моменти бе по-категорична дори от тази на държавния глава Румен Радев.

 

Днес тя и Петков открито показаха, че не поддържат диалог, а президентската институция вече дава заявки, че е готова със състава и политиките на нов служебен кабинет.

До него би се стигнало, ако проектопремиерът Асен Василев не успее да реализира първия проучвателен мандат тази седмица. Втория Радев ще даде на ГЕРБ, която вече отсече с твърд отказ, че ще върне папката празна, а третия ще отиде в ръцете на парламентарнопредставена сила по избор на Радев.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар