Вицът на годината! Цветан Цветанов: Президентът Радев завижда на Бойко Борисов! + Още Бисери от Цв. Цв

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цветан Цветанов се оказа най- обиден от острите критики на президента Румен Радев към правителството. Вицепремиерът нападна грозно държавния глава с абсурдни аргументи. Като най- фрапантният беше обвинението на Цветанов, че президентът Радев завижда на премиера Бойко Борисов!

Вместо да застава зад всяка инициатива на министър- председателя, президентът се заяжда с него! Нарочно се опитва да уронва авторитета на парламента, за да се чувства по- значим, разпени се Цветан Цветанов от тв ефира.

Но нека да си припомним какво точно каза президентът Радев, че вторият човек в ГЕРБ скочи като ужилен. Първата тежка критика на държавният глава беше за нежеланието да управляващите да се борят срещу корупцията.

Темата е доста щекотлива за Цветан Цветанов, тъй като наскоро стана известно, че се разследват фирми, близки до кумеца му Тодор Бояджиев, за некадърното построяване на стената по границата с Турция. Съоръжението е пред разпад, а десетки милиони са потънали в джобовете на изпълнителите на проекта, близки до вицепремиера.

Цветанов вероятно е по- лабилен в момента и заради поръчковия разстрел на близкия му приятел Петър Христов. Бизнесменът беше известен като „дясната ръка“ на Цветанов и негов личен касиер. Фаталният му край няма как да не разстрои втория човек в ГЕРБ, тъй като може да се изтълкува и като „намигване“ към него самия.

Цветан Цветанов отвърна и на обвинението на президента, че парламентът е напълно неефективен. Шефът на ПГ на ГЕРБ изцепи, че Радев само сеел конфликт между институциите и нарочно скачал срещу парламента, за да си придава по- голяма значимост.

Цветанов определи и като чисто заяждане от страна на президента обвинението, че научил от медиите за посещението на Ердоган в България през март. „Това не може да е повод за критика“, заяви Цветанов.

Разбира се, как да е повод за критика, след като идеята е Ангела Меркел, която „най- случайно“ решила да си оправя отношенията с Турция точно в България, и точно през март месец, когато честваме 140 години от Освобождението от турско робство. А Бойко Борисов, взел поръчката присърце и дори не намерил за уместно първо да съгласува поканата с българския колега на Ердоган, който ще трябва да го посрещне.

skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар