Вкарай български дух в своя автомобил и спечели награда!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За пета поредна година Исторически парк обявява конкурс за превозни средства с персонализиран външен вид в стила на българската символика.

България – това сме ние. И ние сме тези, които трябва да се погрижим за съхранението на българския дух. Ежедневно да си напомняме и показваме пред света кои сме, кое ни обединява тук, на тази земя, какво сме постигнали и какво още можем да постигнем.

Един чудесен начин за това е да направим автомобилите си най-голямата движеща се реклама на България.

На 20 и 21 април предстои поредното авто-мото събитие „Ние сме България“. То представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България. Това е своеобразен празник не само на българското наследство и култура, но и на националната ни гордост.

Изложбата конкурс ще включва разнообразие от автомобили – от класически модели до най-новите луксозни превозни средства, всички украсени в ярките бели, червени и зелени цветове на българското знаме. Автомобили от всякакъв тип, които чрез своя бранд допринасят за съхраняването и предаването на българския дух, ще се състезават за награден фонд, осигурен от Исторически парк.

Условия за участие:

За участие в конкурса могат да се запишат превозни средства, чието брандиране е изпълнено с фолио, боя или спрей.

Превозните средства трябва да пристигнат пред Исторически парк не по-късно от 19 април 2024 г. и да останат на паркинга за целия срок на изложбата в рамките на трите изложбени дни 19, 20 и 21 април 2024 г.

За настроението на участниците и посетителите на събитието са организирани образователни и забавни игри, мототурове, офроуд турове с всъдеходи, тестдрайв и множество демонстрации.

Следете новините за събитието в нашия уебсайт ipark.bg и на фейсбук страницата ни „Исторически парк“.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар