Владислав Иванов оглавява смартфон бизнеса на Motorola и в Австрия

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българин вече е начело на Motorola Австрия. Владислав Иванов, който досега заемаше поста Генерален мениджър за компанията в 14 държави от Югоизточна Европа, сега поема управлението на Motorola и в Австрия. 

Новината е интересна, защото рядко се случва източноевропеец да ръководи голяма компания на пазар от Западна или Централна Европа. 

От Motorola България отличават като по-сериозни постижения на Владислав Иванов представянето на марката в Словакия и Сърбия, където тя е постигнала двуцифрен пазарен дял. Според прогнозите на компанията това “съвсем скоро” предстои да се случи още в България и Румъния.

Тук се радвам да ви върна 3 години назад, когато през януари 2016 г. направих видео интервю с Владислав Иванов в поредицата TECHDRIVE – цък. Тогава с него си говорихме за завръщането на смартфоните с марката Motorola на българския пазар. 

Припомням ви и този материал от скорошната ми среща в София с Антъни Барунас, генерален мениджър на Motorola в Европа, който сподели много интересни детайли за плановете на компанията през тази и следващите години. Включително предстоящото ѝ навлизане на пазара на смартфони със сгъваеми дисплеи. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар