Властелинът на азиатска Турция иска да назначи българския президент

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тъй като виждам че сте позадрямали, да ви припомня, че в неделя пак ще гласуваме. Никакво отпускане! Със или без оставки, всичките партии зад Радев трябва спешно да подредят редиците си и да мобилизират хората. Да не даваме на ГЕРБ и ДПС дори и да сънуват за Дондуков 2.

 

Изправени сме пред уникална ситуация в най-новата българска история. За първи път властелинът на азиатска Турция иска да назначи българския държавен глава. С тукашната си етническа партия и с автобусите пришълци от Капъкуле падишахът в Анкара иска да определя българския дневен ред. Да казва кой да взима мандат за управление. Да определя настоящето и бъдещето на Родината ни. Ботев и Левски биха станали от гробовете си, ако знаят днешните българи какво са склонни да допуснат заради безверие, нехайство и безотговорност. Не ставайте гяури на Аристотел и Ердоган, мили хора…

Подавайки оставка, Нинова продължава да работи срещу Радев. Да обяснявам ли защо.

Ясна е новата анти-Радев коалиция.

Изненадващо челно място в нея зае Корнелия Нинова. Злобна женица, интригантка отвсякъде, с накърнено его и подвити крила. Тази персона така и не се примири с факта, че Румен Радев се еманципира от глупашките ѝ страсти. Тук са и обичайните заподозрени – мутрите от ГЕРБ и ДПС. Те никога няма да простят на юмрука на Радев. Юмрукът, който ги прати лани в политическото небитие. Тук е и зловещия кукловод от Анкара, азиатския падишах. Очаквайте и някакви други политически мекерета да се качат на черешата.

Оставаме ние, БЪЛГАРИТЕ!

Владимир Танев, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар