Кирил Петков лъжа

Властта на лъжата се провали

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пред журналисти в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ каза, че е бил изненадан от опита на БСП в дневния ред на Народното събрание да бъде включено отхвърленото днес от опозицията предложение за управленска програма и законодателна дейност на парламента до декември, съобщи Novini.bg.

1991 година комунистическата Конституция беше отменена, член 1 вече го няма, темите за партийни форуми се разглеждат на партийни форуми, не в Народното събрание. Водещата роля на Комунистическата партия вече я няма. За нас до някаква степен е разбираемо, защото се нагледахме на опитите за реставрация на комунизма от десните болшевики и столетницата комунисти, заяви той.

Попитан кога според него президентът трябва да разпусне парламента с оглед належащия избор на председател на КЕВР, Карадайъ посочи: „Тези, за които нарушаването на законите на страната стана емблема – говоря за провала на Прокопиев и тази власт на лъжата, не пожелаха днес да се реши този въпрос. Така че няма никаква надежда, че утре може да се разглежда този въпрос. Напротив, от едни записи видяхме, че десни болшевики, прегърнати с леви комунисти се опитват по всякакъв начин да задържат узурпираната от задкулисието власт“.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар