Властта показва ясно, че е време за почистване

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Властта показва ясно, че е време за почистване. Ще освободим съвършената си социална система, ремонтираните си улици и новите луксозни магистрали от тежестта на всички хронично болни хора. Или пък тези с наднормено тегло. Или онези нещастници, дамгосани от рака. Или загрозяващите гледката ни инвалиди. Или онези слабаци с лошия късмет да се разболеят от каквото и да било точно сега.
Здравната ни система най-накрая ще направи това, за което я готвим от години. Да разкара слабите, за да останат само силните. Здравите.
Вирусът ще премине през силните, които ще излекуваме, за да ги върнем по строежите. За да пребъде здравата нация, изчистена от слабост и недъзи. Здравата нация, която ще продължи да ръкопляска на властта, докато минава с джипа си покрай тях.
“Работата носи свобода”, цитира Хитлер родният ни премиер. Без да му мигне окото. „Това е моята армия“ похвали се той, след като поговори с поредния работник на магистралата. Позната гледка. Премиерът е сред хората, спира импулсивно до тях и си говорят – за бъдещето на здравите.
„Това е моята армия“, гордо заяви най-здравият в Нацията на Здравите. Но неволно камерата улови как един от охранителите на премиера е слязъл и стои на сантиметри от щастливия обикновен здрав човек, спрял до джипа.
Страхуваш се от конграчюлейшънса на собствената си “армия” ли, Boyko?
Значи краят ти е близо.
Чакам.
Автор: Радослав Бимбалов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар