ВМРО и НФСБ на Каракачанов и Симеонов отказаха да гласуват за 300 лева минимална пенсия!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Партиите ВМРО и НФСБ на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов се оказаха безпардонни лъжци. Двете партии имаха уникалната възможност да изпълнят предизборното си обещание и да вдигнат минималната пенсия на 300 лева, но отказаха да подкрепят това предложение на БСП.

Нещо повече ВМРО и НФСБ бяха молени от Десислав Чуколов и Павел Шопов от трибуната на Народното събрание да изпълнят предизборното си обещание, но Валери Симеонов и неговите колеги от ВМРО нагло се смееха и се подиграваха на Чуколов и Павел Шопов.

Припомняме, че така наречените Обединени патриоти влязоха в парламента и властта именно с обещанието, че ще направят минималната пенсия на 300 лева, но вече при гласуването на трети бюджет те не изпълняват това свое обещание.

Каракачанов и Симеонов искат парите да бъдат дадени за въоръжаване и други дейности, от които лесно се крадат народните пари, но не и на българските пенсионери, от които повече от един милион и половина гладуват, нямат пари за лекарства, а тази зима и ще студуват.

Всичките тези несгоди българските пенсионери получават като “награда” от пишман патриотите Каракачанов и Симеонов, които живеят на широка нога и получават хиляди левове заплати именно от данъците на българските пенсионери!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

Вашият коментар