Внезапно почина Миро от „Биг Брадър“ – Общество – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Внезапно тази сутрин от този свят си е отишъл Мирослав Георгиев – Миро, когото всички познават като “ревльото” победител от “Биг Брадър – 2”.

Той е напуснал този свят едва 40-годишен.

Все още не е ясна причината, довела до фатален край, нито дали през последните дни той е бил в болница заради някакъв здравословен проблем.

Миналата година в първия ден на март той получи инсулт и бе приет по спешност в столична болница. Миро едва оцелял след мозъчния кръвоизлив, но обеща да се грижи за себе си повече и да води здравословен начин на живот. След дара той прекара доста време в специализиран център за рехабилитация.

Тогава Миро написа в профила си във Фейсбук: “40-годишнината ми започна Ударно, в буквалния смисъл на думата, даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница малко в стил Аll inclusive и почти се доближаваше легло, коктейли венозно, до 5 л на ден вливания, три пъти на ден храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на късмет. Сега спокоствие и силна храна”.

След като спечели риалити формата, Миро се впусна в сторителния безнес и търговията с машини, но фалира. След това откри собствено заведение и успя да балансира и личния си живот, срещайки бившата моделка Катя Дюлгерова. Двамата имат 4-годишен син Давид и отглеждаха заедно и сина на Катя от предишна нейна връзка – 16-годишният Денис, припомня Блиц.

 

Водещият на риалии формта Ники Кънчев се сбогува с Миро със следния пост във Фейсбук:

Гадно, ужасно и тъпо.

Смъртта е отнеса и Миро от втория сезон на Big Brother.

Оставя Давид и Катето сами!

Сбогом, момчето!

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар