Внимавайте! Свързаните с Борисов “медии” пускат партенки. Последната е, че Орешарски е съветник на служебния премиер

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Свързаните с Бойко Борисов медии пуснаха партенката, че бившия премиер Пламен Орешарски е станал съветник на служебния министър-председател Стефан Янев.

Новината, съвсем логично, се оказа ялова. От МС лаконично опровергаха фалшификата. Услужливите на бившата власт медии дори отидоха по-далече във фантасмагориите, които бълват . Те описаха подробности за това как Орешарски щял да помага със съвети кой да бъде махан и кой издиган в държавната администрация, опитвайки се да му вменят роля на сив кардинал.  Целта на зле скалъпеното мероприятие е да се очерни сега действащото правителство и хората да бъдат заблудени, че „и тези са като предишните“.

.

Близките до Борисов хора, пък и самият той “реват на умряло” заради  предприетите рокади и махането на най-верните им хора от властта.  Причината за воя, който надават е, че по този начин ГЕРБ няма да може да влияе върху възлови решения, свързани с управлението на страната.

 

Политическите анализатори са категорични, че подобни рокади не само са логични, но и действат оздравително на институциите, които през последните години достигнаха до критичния минимум на обществено доверие. Медиите, които пък разпространяват лъжи, до преди няколко години  се ползваха с доверие и уважение. За съжаление обаче, поставяйки се в услуга на хората, довели държавата до колапс,  потвърждават, че 112-то място по свобода на словото, е заслужено за България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар