Внимавайте с токсичните хора! Зодии, за които се смята, че са енергийни вампири

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Астролозите твърдят, че само четири знака в целия зодиакален цикъл са енергийни вампири. Проверете дали вие попадате в черния списък.

Внимавайте с токсичните хора! Зодии, за които се смята, че са енергийни вампири
 © iStock.com

Понякога общуването с определени хора се превръща в истинско изпитание. Те спорят, манипулират, провокират и умишлено изтласкват хората от зоната им на комфорт. След пет минути разговор с определени хора останалите се чувстват изстискани като лимон.

 Овен

Искате ли да отвърнете на удара и да спорите с Овен? Дори не се опитвайте да го направите. Той ще ви смаже с властта си, ще крещи така, че съседите от долния етаж ще чуят, и ще ви припомни всички минали грехове.


Овенът е толкова нахален, че може да ви накара да повярвате, че той знае всичко по-добре от всеки друг. Понякога самоувереността и агресията на тази зодия преминава всякакви граници. В пристъп на ярост той казва толкова много лоши и злобни неща на събеседника си, но пет минути по-късно не си спомня какво е наговорил. След словесна битка с този знак ще ви отнеме много време да възстановите самообладанието си.

Ако видите вбесен Овен? По-добре си потърсете скривалище, докато страстите утихнат. Между другото, Овните никога не се извиняват за лошите думи, които са казали, защото не се чувстват виновни.


ВИЖТЕ СЪЩО:Кои са най-отвратителните черти на зодиите?


Дева

Тихите води са най-дълбоки  – това важи в пълна сила за Девите. На пръв поглед срамежливи и затворени, но вътрешно много сърдити и злобни, те могат да подлудят човек със своето вманиачено поведение.

Ако Девата види малък недостатък във вас, ще го преувеличи до невероятна степен и ще ви го напомня на всеки пет минути. Ако се решили да отговорите на този знак със същата монета? Запазете си нервните клетки. Всяка уважаваща себе си Дева ще каже сто и петдесет думи повече от вас, преди вие да успее да си отворите устата.

Този уникален зодиакален знак никога не вижда собствените си грешки, но не оставя на мира чуждите. Девите заемат първото място заради уникалната си способност да вбесяват другите хора!

 

Каква е вашата мисия на Земята според зодията?

Каква е вашата мисия на Земята според зодията?

 

Скорпион

Въпреки че Скорпионите отчаяно отричат тази неоспорима истина, те се явяват най-големите енергийни вампири. Този зодиакален знак обича да вдига скандали и да разнищва нещата докрай.

Не се опитайте да дразните Скорпиона – няма да е добре за никого. Тази зодия не се страхува от конфликти, обидни подигравки и публични изказвания.

Скорпионът винаги „жили“ директно в целта, като лишава събеседника си от последни сили  окаже достойна съпротива. Освен откритата конфронтация този знак обича да манипулира жертвите си и да се възползва от техните слабости.
Не го допускайте  да се възползва!


ВИЖТЕ СЪЩО:Коя е най-привлекателната черта на всяка зодия?


Стрелец

Стрелците изглеждат много приятни и дружелюбни, докато не им се изпречите на пътя. Когато е в бойно настроение, този знак е много страшен.

Стрелците са изключително интелигентни и са родени оратори. Благодарение на тази взривоопасна смес те лесно ще поставят всекиго на мястото му и ще го направят пред очите на всички.

Стрелецът така яростно и остроумно ще атакува събеседника си, че веднага ще го дисквалифицира. Този знак не се притеснява от нечестни постъпки: унижение, присмех и откровени обиди. За много хора остава истинска загадка, каква е този ужасна сила, която кара

Стрелците да се превръщат в много опасни партньори за секунди.
 

РАЗБЕРЕТЕ: Кои са 5-те най-нерешителни зодии?

Кои са 5-те най-нерешителни зодии?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар