ВНИМАНИЕ! Готви се грандиозна манипулация за изборите! Най-вече за местните

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди дни ГРАО публикува данни за населението, а също така се появи и прелюбопитна карта на България, на която беше посочено състоянието на населението през 2008 и 2018 години по постоянен адрес.

Независимо, че за 10 години родината ни бе напусната от около 600 хиляди наши сънародници, то виждаме, че населението с адресна регистрация по постоянен адрес расте. Това е странно, защото хората напускат страната, а адресните регистрации растат.

 

Изглежда властимащите от ГЕРБ се готвят за грандиозна манипулация на изборите за Европейски парламент и най-вече за местните избори.

Защо мислим така. Да вземем например Кърджали. Там за 10 години броя на жителите по постоянен адрес в областта се е увеличил над 100 процента.

Виждаме сериозен ръст и за София.

Значи населението на България за 10 години е намаляло с 600 хиляди. Имаме ръст на населението в София и два-три големи града, което би означавало, че са засмукали жители от другите области. Но виждам, че и там има доста сериозен ръст. Явно от сега е пусната в ход манипулацията с мъртви души на избирателните списъци, с цел да се осигури победата на ГЕРБ, а в смесените райони на ДПС. Все пак от 10 години двете партии са в неявна и явно взаимоизгодна коалиция.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар