www.whitepress.com

Внимание, измамници! Whitepress.com не плащат дължимите суми на контрагентите си!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обръщаме се към всички уебмастери, които са се включили в платформата Whitepress, известна като “Платформа за маркетинг чрез съдържание”.

Whitepress функционира като посредник между собствениците на уебсайтове, които предлагат платени публикации с рекламна, PR или link building).

Нашият опит с Whitepress е далеч от удовлетворителен. Плащанията за статии, поръчани чрез платформата, се бавят, а понякога дори не се и плащат.

Последната поръчка от сайта https://ccc.eu, която беше изпълнена незабавно и за която беше поискано плащане на 05.05, до момента не е платена. Освен това, екипът на Whitepress не отговаря на нашите запитвания по електронна поща.

Ситуацията е, че те задържат парите, които ни дължат за изпълнените услуги.

Съветваме, като уебсайт, функциониращ от 2016 година и посещаван от повече от 1 милион уникални посетители месечно, да не си сътрудничите с Whitepress.com. Те проявяват некоректно отношение, не изпълняват финансовите си задължения към партньорите си и не отговарят на въпроси относно изплащането на дължимите суми.

Моля, споделете тази информация с всички, които притежават уебсайтове, така че да бъдат информирани и да избегнат сътрудничество с Whitepress.com. Има огромен риск парите, които сте спечелили, да бъдат присвоени от Whitepress.com

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар