Бойко Борисов избори

Внимание! Невиждани манипулации върнаха ГЕРБ във Властта! Ето кой и как подари на Мутрата 3-ти управленски мандат!

България, Главните новини, Парламентарни избори
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Като ходят на избори, българите си мислят, че вотът им се зачита. Но всъщност не те са тези, които избират съдбата си.

Това стана ясно вчера при поредния фарс, наречен „честни и демократични избори“.

За нагласената победа на ГЕРБ вчера първи започнаха да подготвят почвата социолозите. Срещу чували с пари те най-подло убедиха народа, че пред урните ще застанат 3 милиона и 700 хиляди избиратели. И че активността ще е равна или по-голяма от тази на президентските избори.

Маса хора се успокои и си казаха, че патакламата може да мине и без тяхно участие. И къде от мързел, къде от инертност, не отидоха да гласуват. И резултатът беше – около 45 % избирателна активност и един милион души по-малко гласували в сравнение с президентските избори.

Втората манипулация отново бе социологически капан: По време на цялата кампания платените от ГЕРБ агенции даваха подправени близки, а често и еднакви резултати на двете големи партии. И българинът, който по принцип и с право мрази политиците си, но най-мрази ГЕРБ, дважди по-убедено реши, че ще минат и без него.

Още вчера сутринта в нарушение на всички закони гербаджийския сайт БЛИЦ обяви в заглавие: „БСП води на ГЕРБ с 6 процента“. И млъкна. Това веднага активира избирателите, които не желаят БСП да вземе властта и те се юрнаха към урните. А червените привърженици пък тотално се успокоиха.

Така с едно умело целодневно манипулиране, без изобщо да се крият и без да им пука от забраната за агитация на ЦИК, герберските сайтове водиха за носа цяла България. Като гръмко лъжеха, че изхвърлянето на Борисов и ченгеджийската му партийка от властта е сигурно.

Другата тема е, че в последния час преди края на изборния ден герберският електорат така се активизира, че изстреля напред любимеца си с цели 6 % преднина!

Подобна навалица пред урните в края на изборния ден обаче не се забеляза. Секциите буквално пустееха без мераклии да пуснат бюлетина в последния момент. Тогава откъде дойдоха процентите?

Ето от къде:

Да не забравяме, че в избирателните списъци има милион и 200 хиляди мъртви души. Едните са в чужбина, другите във „Вечните ловни полета“. 

Тези списъци се контролират от 10 години от ГЕРБ независимо коя партия управлява и държи МВР. И в зависимост колко гласа или процента им трябват, починалите отдавна бай Иван и бай Драган възкръсват и гласуват.

Никой досега не е посмял да актуализира списъците и никой не махна от там поне починалите.

14 хиляди полицаи охраняваха вота и докладваха, че всичко е минало по вода, а в същото време от БТВ си купиха със скрита камера 101 гласа от кръчмар в ромската махала в Пазарджик. Щом само в една кръчма можеш да си купиш сто готови бюлетини, представете си колко е имало във всички махали и какъв алаш-вериш е паднал. Но никой не го забеляза и никой не реагира, освен че бяха направени няколко показни ареста, за да докаже полицията, че все пак работи. Досега няма и вкарани в затвора за търговия с гласове.

Да не говорим, че на тези избори служебното правителство позволи на други държави да се месят в изборния ни процес. Шефът на ЕНП дойде да агитира за ГЕРБ, турският посланик също тичаше като цветарка от митинг на митинг из кърджалийско.

Фрау Меркел недвусмислено заяви, че отрочето й Борисов е единственият подходящ избор. Обясни ни, че бившата мутра от СИК е човек, който изповядва евроатлантическите ценности и води страната ни по правилния път на ЕС. Нищо че фрауто е с разклатени крака и не я искат в собствената й държава. Тя се меси в работите на нашата и никой копче не й каза.

А и как щяло да посмеем да гъкнем! „Америка за България“ и другите соросоидни  туморни клетки в обществото ни също се опитаха да повлияят на изборите, този път по-тихо, но за сметка на това много успешно. Те пък тотално ликвидираха реформаторите, като подкрепиха отцепниците и накрая т. нар. „автентично дясно“ у нас за пръв път се оттече в канала и няма да участва в парламента. В името на слугата на Тодор Живков – Борисов, който се е самопровъзгласил за десен, узурпирал е тази част на политическия спектър и сега се отърва от цялата конкурентна нему дясна палитра, която го дърпаше надолу.

Затова ние от Informiran.net твърдим, че Бай Хуй не бе избран от народа: Защото истинските, заедно с фалшивите и купените гласове за него са около 20 %. Тоест, само един от 5 имащи право на глас българи са пуснали бюлетина за милиционерската му партия. Това не е вотът на България, няма как една пета от хората да диктуват кой ще ни управлява.

Борисов бе избран от ЕС, защото е най-удобен за манипулация и играе по свирката им във вреда на България. Даже се престарава в чупките в кръста. А бе искрено обикнат, посочен, избран и крепен да властва от ЦРУ, защото подари базите ни на САЩ. Здраво го подпира и Ердоган, но тайно. Затова Борисов до последно бръщолевеше, че турците са наши братя и комшии и трябва да ги уважаваме.

На вчерашните избори не българският народ избра Борисов. Избраха го тези, в чиито ръце е марионетка, за да продължат да владеят територията ни, да изпомпват финансовите ни, човешки и природни ресурси.

Да, ГЕРБ спечели тези избори. Но за избирането им народът ни вина няма.

По тази тема нито една от многобройните платени медии на статуквото няма да обели и дума.

Сега Вожда се пъчи с пировата си победа, а унизените за кой ли път българи беснеят, само че по форумите.

Не там, приятели!

Ако искаме наистина демокрация, няма да я получим във фейсбук.

Ако искаме България да се управлява от истински и непродажни българи, мястото ни е на площада.

Не зад компютрите!

Защото държавата ни България скоро ще е само географска територия!

Внимание, България загива! Народе, ти си на ход!

Източник: Skandalno

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар