ВНИМАНИЕ! Пореден шарлатанин, който е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да избягвате, ако искате децата ви да се радват на добро здраве

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Искам да ви запозная с поредния шарлатанин, който е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да избягвате, ако искате децата ви да се радват на добро здраве Доктор Петър Найденов.

Вчера след обявяването на книгата прочетох за себе си всякакви “мили неща”. Че съм ***, че “плюя” по доказани учени, мислители, лечители като Петър Дънов и подобни, че хейтя доказани хомеопатични методи на лечение, че карам хората да пият химия, вероятно и ми плаща някой. Абе кофти човек съм и толкова.

Подобни заключения се дължат вероятно на факта, че хора като този ме изнервят, изкарват ме извън релси. Отдавна не заслужили да се кичат с титлите “доктор” и “лекар”.

Ако се загледате, ще видите, че той се вписва в два образа – алтернативен лечител и търговски представител на всякакви магически средства за лечение без доказани терапевтични ефекти. Човекът продава всичко – хомеопатия, шуслерови соли, цветя на Бах, суперхрани и суплементи, продукти на на Аквасорс. Абе само да има търговия и “пари да капят”. Предлага вероятно и хороскопи, защото освен лекар е и АСТРОЛОГ. Прегледите при него определено не са безплатни. С това искам да отхвърля абсурдната теза как конвенционалните лекари се интересували от пари, а алтернативните от лечението на пациента… Ами не. Алтернативните правят всичко за пари. Даже и астрологични услуги предоставят.

Познанията на човека по медицина явно отдавна не са опреснявани, защото:

1) Хомеопатията доказано е отхвърлена от сериозните научни организации, БАН, Русия, САЩ, Европейски съюз и Австралия.
2) Не съществува метод за детоксикация чрез храни, хранителни добавки и особено хомеопатия. Това е измама.
3) Не можеш да си подсилиш имунната система чрез хранителни добавки. Това по-скоро би довело до сериозни здравословни проблеми.
4) Астрологията не предсказва бъдещето и не е научна дисциплина.
5) Астрология + медицина е изключително лоша комбинация.
6) Няма такова нещо като “лоши астрологични периоди за здраве”.

Image may contain: 1 person

Моят е съвет, когато детето ви е болно, заведете го на ИСТИНСКИ ЛЕКАР. Неправилното лекуване може да доведе до тежки усложнения. Нека не се стига до ситуация като в тази на комичния анекдот: “С хомеопатично лечение излекувахме стафилококовата инфекция на детето за няма и два месеца”…

Инфекции с хомеопатия не се лекуват, особено бактериални!

Ценете живота на децата си. Не ги давайте на шарлатани!

Наука и Критично мислене, Фейсбук

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар