Шипка

Води се война срещу българската история. По заповед на посолствоТО

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Войната срещу българската национална памет, култура и история няма как да бъде спечелена

Последните няколко месеци и години ставаме свидетели на изключително агресивна война срещу нас, българите. Целта е да се премахне всичко, което ни прави уникален народ. Вчера във Варна беше поруган поредният паметник. Няма как да уважаваш един народ, който не уважава собствената си история. Това каза в декларация от парламентарната трибуна лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

„Паметникът на Граф Игнатиев вчера беше поруган в центъра на Варна. Той е един от първите паметници в България. Този паметник е на 118 години, вчера беше поруган от един нещастен мерзавец. Човекът, автор на българския национален идеал, вчера беше поруган. Не беше поруган той, а националното достойнство на нашия народ. Води се война срещу българската история”, каза още Костадинов.

„Разминахме се на косъм да бъде премахнат националният празник на България – 3 март. Когато отнемеш достойнството на един народ, ти му отнемаш всичко”, добави Костадинов.

„В тази зала има хора, които одобряват тази политика и извършеното вчера престъпление. Войната срещу българската национална памет, култура и история няма как да бъде спечелена”, заяви Костадинов.

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар