Войната не прости на българите и в чужбина! 14-годишно българче бе зверски убито в…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Войната по пътищата застигна БЪлгария дори и през океана.

Българка е починала след катастрофа в Сан Франциско.

14-годишната Мадлен Котева и майка ѝ Пенка разхождали кучето пред блока, в който живеят, близо до езерото Мерсет в града около 6:15 ч. следобед на 15 март, петък.

Изневиделица черен “Мерцедес” помел двете българки и то точно до пешеходната пътека. Те са били откарани в болница.

Пенка е с леки наранявания и натъртвания, но Мадлен е останала в кома.

В понеделник следобед лекарите в болница Zuckerberg General Hospital в Сан Франциско обявили мозъчната смърт на момичето въпреки надеждите на семейството за чудо, предава „БГ-Войс“.

Полицията в Сан Франциско продължава разследването. Все още не е ясно дали и какви обвинения са повдигнати на жената, шофирала мерцедеса. Вероятно обаче те ще се променят след смъртта на българката. Според една от първоначалните версии силното слънце може да е заслепило шофьорката и тя да не е видяла двете българки, които пресичали улицата. Според хората, които живеят в района, обаче общината не е поставила нужните предпазни мерки на пътя.

Ограничението на скоростта на Джон Муир драйв е 30 мили в час (48 км/ч), но шофьорите често не го спазвали. Липсват “легнали полицаи”, както и мигащ светофар, който да предупреждава шофьорите, че приближават пешеходна пътека. Факти.бг

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар